ROVANIEMEN PORVARIOPISKELIJAT: Janne Hälinen Tuhatkunnan liittohallitukseen

Rovaniemen porvariopiskelijat esittää hallituksensa jäsentä, tradenomi, oikeustieteiden ylioppilas Janne Hälistä Tuhatkunnan liittohallitukseen. Kansallisen sateenkaariryhmän puheenjohtajana toimiva Hälinen on toiminut aiemmin mm. Ammattikorkeakoulujen kokoomusopiskelijoissa sekä oman opiskelijakuntansa hallituksen puheenjohtajana.

”Janne on osoittanut aktiivisuutensa jo Rovaniemen porvariopiskelijoiden toiminnassa”, sanoo puheenjohtaja Leo Haapalainen. Kiinnostus yliopistoyhteisön asioihin on käynyt ilmi jo aktiivisena osallistumisena koulutus- ja sosiaalipoliittiseen jaostoon sekä esimerkiksi opiskelija-asuntosäätiön, Domus Arctica- säätiön, asukastoimintaan. ”Hälisen aiempi osaaminen on ollut korvaamatonta Rovaniemen Porvariopiskelijoiden käynnistäessä uudelleen toimintaansa, ja aktiivinen toiminta Lapin yliopiston ylioppilaskunnan parissa on myös nostanut Porvariopiskelijoiden profiilia opiskelijoiden parissa”, kertoo Haapalainen. Hälinen on myös ollut aktivoimassa Rovaniemen ammattikorkeakoulu Camoksen opiskelijoita vaikuttamistoimintaan. Erityisesti Hälinen on kantanut huolta edustajiston koosta ja siitä, ettei opiskelijoiden kiinnostus riitä opiskelijakuntatasolle.

”Vuosi 2013 on jälleen merkittävä edustajistovaalivuosi korkeakouluissa, ja on todella tärkeää varmistaa Kokoomusopiskelijoiden näkyvyys läpi vuoden, ei ainoastaan vaalien alla. Alueelliset haasteet ehdokashankinnassa ovat erityisesti Pohjois-Suomessa suuria, ja tavoitteeni onkin varmistaa, että jokaisessa Pohjois-Suomen korkeakoulussa on kokoomushenkinen ehdokaslista”, kertoo Hälinen.

Lisätietoja

Leo Haapalainen
Rovaniemen Porvariopiskelijoiden puheenjohtaja
leo_haapalainen@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *